آشنایی با Physical Machine و Virtual Machine

درود بر شما! امروز میخوایم با مراحل نصب ویندوز سرور آشنا بشیم…

در جلسه قبل با حداقل و حداکثر های ویندوز سرور آشنا شدیم و امروز با ساختار ماشین های واقعی و مجازی آشنا بشیم.

آشنایی با Physical Machine و Virtual Machine

اگه یک سیستم رو به عنوان هاست در نظر بگیریم، این هاست یک میزان CPU، RAM، Storage و NIC داره. با این شرایط ما با یک Physical Machine سر و کار داریم. ما روی این سیستم هاستمون یک hypervisor نصب می‌کنیم که منابعمون رو به اشتراک بزاره بین یک سری کامپیوتر‌هایی (به اصطلاح ماشین‌هایی) که به صورت مجازی روی اون hypervisor گذاشته شده. ما به این کامپیوتر ها میگیم Virtual Machine. در واقع این VM یه صورت فایل روی هارد ما وجود داره و همینطور که در دنیای واقعی CPU داریم روی ماشین مجازیمون هم VCPU داریم…

 

آشنایی با Virtual Switch

همونطور که میدونین ما توی واقعیت سویتچ‌هایی داریم که به واسطه کارت شبکه، ما با اونها در ارتباطیم و هر سیستمی که به این سویچ وصل باشند در یک broadcast domain (LAN) هستن که میتونن به واسطه mac و arptable همدیگه رو ببینن. به همین صورت ما Virtual Switch هم داریم. به عنوان مثال Virtual Switch تحت عنوان Host-only و درون هاست ما قرار داره که ارتباط بین سیستم هاست و ماشین های مجازی رو برقرار میکنه

سویچ دیگری داریم به عنوان NAT و جدا از اینکه ارتباط بین ماشین های مجازی با هم و با هاست رو فراهم میکنه، اگر ماشین اصلیمون با دنیای بیرون در ارتباط باشه ماشین های مجازیمون هم با دنیای بیرون در ارتباطن. اما اصطلاحا ماشین های مجازیمون از دنیای بیرون hide هستن و تمام کار های VMهامون به اسم هاست یا همون ماشین اصلیمون انجام میشه.

سویچ بعدیمون هست Bridge که این سویچ به صورت کابل و مسقیما به کارت شبکه متصله و با ماشین مجازی ارتباط داره که اینها به دنیای بیرون راه دارن و هم دنیای بیرون با VM هامون در ارتباطه. ینی یک ارتباط دو طرفه! و سویچ از کاربردی ترین سویچ‌هاست.

در جلسه بعدی با نصب ویندوز سرور کار میکنیم.

از طرف تیم فرکیان تک بهترین‌ها رو براتون آرزومندم…

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *